...Omvärlden och min närhet sedd genom kameralinsen med min högst personliga synvinkel ...måndag 19 maj 2014

Klippor och kustlinjen vid GrisslehamnSom jag sa i föregående inlägg så skulle förra lördagens fotoäventyr fortsätta vidare mot Grisslehamn efter det att vi fotat ekar  vid Norra Malma. Här kommer fortsättningen....

Vi åkte upp och förbi Grisslehamns båthamn och vidare ut mot klipporna vid kusten.  När vi kommit fram till den tilltänkta platsen så var det dags för lite mackor mm innan kamerorna skulle fram igen.

Som syns på bilden ovanför så var det dimma ute på vattnet och regnet hängde i luften.  Vi bestämde oss ändå för att fotografera lite när vi ändå var på plats. 


Grejerna packades upp och sökandet efter motiv började bland stenar och klippor. Här har jag hittat några klippformationer ute i vattnet som  är ganska gröna av alger och här under kommer resultatet...
Så här blev resultatet från den uppställda kamerapositionen i lite olika redigeringar och format.


 Tanken var från början att vänta in solnedgången och fotografera under de ca 20 minuterna därefter. Men vädret ville inte vara med på detta och runt 20-tiden så började det att regna och mera dimma rullade in. Så vi beslöt oss för att avbryta fotograferingen p.g.a. att det inte skulle bli något bra ljus och klipporna började att bli förrädiskt hala.


Detta blev sista bilden och den visar hur dimman väller in över kusten. Så det blev väl inte riktigt så som vi hade tänkt men det blev lite bilder med mera dramatik i och en skön naturupplevelse igen och detta gör att det finns en anledning till att besöka platsen igen vid ett annat tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar