...Omvärlden och min närhet sedd genom kameralinsen med min högst personliga synvinkel ...måndag 14 juli 2014

Årets upplaga av American Car Show

Årets upplaga av American Car Show i Norrtälje gick av stapeln i lördags (2014-07-12). Detta var min 6:e car show i Norrtälje som jag var på med min kamera. Jag tror att det vid alla dessa varit nästan lika fint väder som denna gången med sol och värme. Så om man vill ha bra väder till något speciellt så kan denna helg vara ett hett tips att boka in för t.ex. en fest eller grillparty i trädgården ;)

(OBS! Långt blogginlägg. )


Det är bilar i långa rader på båda sidor om hamnbassängen. 


En rosa Cadillac har man hört talas om men detta var en Oldsmobile med tillhörande tiger.


Ljuset är alltid knepigt vid denna tillställning då ljuset blir hårt p.g.a. solen och det blir även ett blandljus då många av bilarna skuggas av träd. Så blixt är nästan ett måste.


Finns alltid en massa detaljer av olika slag att fånga med kameran. Här en stackare som satt inspärrad i bilen och hade vissa åsikter om saker och ting.


En Hemie cuda SHAKER som dessa motorer  kallas och då främst den övre delen som sticker upp ur huven om jag har förstått det hela rätt.


Det är en stor folkfest med mycket människor över allt.

  
Många går in för det hela till hundra procent och matchar kläder och andra saker med bilens färger och tidsepok.Hela ekipage med matchande husvagnar och som här tillhörande leksaksbil/trampbil finns också.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varsågod, Lite olika bilar och stilar...............
och här under har vi två helt olika varianter och lacker på  samma bilmodell.Var det någon som sa att smaken är som baken?    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det är många huvar öppna och många som är där och kollar och diskuterar med brinnande intresse.


Enligt pappan till den här lilla grabben, eller som det står på tröjan "mini raggare" så är bagagerummet en perfekt lekhage då man vet var man har barnet och luckan ger skugga och skydd mot solen.


Många beundrar de fina bilarna och det hantverk och tid som ägarna lagt ned på att få bilarna i fint skick.En möhippa hade hittat till bilutställningen .


    Stora som små, alla ville fotografera bilar.


Olika musikaliska uppträdanden avlöste varandra.Ja jag vet, det blev ett långt inlägg men jag varnade dig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar