...Omvärlden och min närhet sedd genom kameralinsen med min högst personliga synvinkel ...måndag 1 februari 2016

Landsort (del 4)


 Efter ytterligare en förflyttning till den östra sidan av ön så hade det börjat att skymma och det började bli lite sämre ljus. Vi tog oss dock fram till dessa klippor och fick upp grejerna för några sista bilder innan det skulle bli dags att avsluta expeditionen åka hemåt.Magnus i aktion med långa slutartider vilket ger lite tid till att njuta av naturen i väntan på att kameran ska bli klar.

Ljuset hade nu avtagit ordentligt och pannlampan fick tas fram för att se vart man satte fötterna. Vi förflyttade oss snabbt över till västra sidan för att se om i kunde fota något av fyren och byn...


En sista bild innan det blev helt mörkt blev det i riktning in mot själva byn och fyren från den västra sidan av ön. Sen var det bara att gå till byn för att bli upphämtad vid 17.05 av bussen som körde oss tillbaka till båten vid norra sidan för vidare transport tillbaka till Ankarudden och våra bilar.

Ytterligare ett fotoäventyr och en ny plats hade jag fått möjlighet att ta del av under en dag. Hoppas att bilderna och berättelserna från Landsort har varit till glädje för dig som kikat på dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar